مشاوره حقوقی رایگان - ندادن لایحه به تجدیدنظر

سلام یک نفر ملک بنده را که قولنامه ای هستش فروخته بود که در دادگاه محکوم به فروش مال غیر و رد مال و جریمه به مبلغ پولی که بابت فروش گرفته بود به دولت شد. اعتراض زده لایحه گذاشته و من نمیدونم چی تو لایحه نوشته. منم لایحه نذاشتم منزلم تهرانه و دادگاه تجدیدنظر استان اراک چون محل وقوع جرم ساوه بوده. الان واقعا نیاز هستش شعبه تجدید نظر مراجعه کنم ببینم طرفم چی تو لایحه نوشته؟ تا لایحه بزارم یا نه؟ مشکلی پیش میاد اگه نرم؟ لایحه طرفم چقدر تاثیر داره؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام معمولا قبل از ارجاع به شعبه تجدید نظر باید دفاعیات و جواب لایحه اعتراض را بدهید بله میتواند موثر باشد و رای برگردد

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

از سامانه ثنا ضمائم لایحه را دریافت کنید