مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه و اجرا گذاشتن مهریه

سلام وقت بخیر همسرم حدود 35 روز منزلمون ترک کرده و با حالت قهر توسط خواهرش رفته خونه شون لباس ها و عقدنامه و شناسنامه ها برداشته برده حالا رفته شکایت کرده و درخواست وصول مهریه داده . مهریه اش 135 سکه هست که 10تا سکه رو اجرا گذاشته هدفش از 10 تا چیه ؟ من نمیخوام طلاقش بدم اظهارنامه براش فرستادم الان هم دادخواست تمکین دادم . بعد از دادخواست تمکین دیگه باید چکار کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توان طلاق نداد اما اگر دلیل داشته باشد میتواند طلاق بگیرد.محور اصلی طلاق اراده زوج است.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید