مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه و مخفی کردن فرزندان توسط همسر

با سلام
من با همسرم تو زندگی مشکل اختلاف نظر داشتیم که کم کم موجب مشکلات بیشتر شد
در همین حال همه تلاشمو برای بهبود زندگی کردم و نشد و بیشتر شد
خانمم مخفیانه چندین ساله پیش بدون حتی کوچکترین اطلاع درخواست مهریه کرده و من در رای غیابی محکوم به پرداخت 30 سکه کرده،
چندی پیش مجدد درخواست اجرای حکم داده جلب بنده رو گرفته و به زندان برده
بعد از آزادی از زندان چندین بار تلفنی و پیام درخواست برگشت به منزل داشتم و مخالفت و بهانه‌های مختلف آورد
ودر نبود من مقداری وسایل را برده
و حتی مانع دیدار من و فرزندانم میشه و درخواست و شرایط غیر معقولی داره
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید تا مهریه اقساط گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تمکین بدهید. دادخواست ملاقات فرزند بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت مهریه می توانید دادخواست اعسار بدهید.
برای فرزندان اگر کمتر از هفت سال دارند می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید.
برای تمکین نیز می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تمکین تنظیم نموده و دستور موقت ملاقات طفل را اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا فقط میتوانید دادخواست الزام به تمکين علیه ایشان بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت نیاز به بررسی جزئیات بیشتر است