مشاوره حقوقی رایگان - مراحل قانونی خرید ملک

سلام.
من قصد خرید یک واحد نوساز با سند تعاونی صنایع دفاع دارم. از شخص میخوام بخرم. روند قانونی و صحیح خرید، اعم از مبایعه نامه، انتقال سند تعاونی و ... را نمیدونم.
به من گفتن مبایعه نامه را روی کاغذ بین خودمون بنویسیم. قسمتی از پول به این شکل بهشون پرداخت بشه.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که روند قانونی و درستش چی هستش. ممنون

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

ابتدا میبایست به شرکت تعاونی صنایع مراجعه و در صورت تایید نقل و انتقال اعضای تعاونی نسبت به واحد های خود، با تنظیم مبایعه نامه اقدام می‌نمایید