مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فرار از دین

سلام، خسته نباشید. همسر سابق من به جرم مشارکت در انتقال مال یک دستگاه ساختمان و سهم الارث به قصد فرار از دین، مشارکت در جعل سند عادی و استفاده از سند مجعول و دوستش به جرم مشارکت در انتقال مال (يک باب ساختمان)، مشارکت در جعل سند عادی (قولنامه خونه) و استفاده از سند عادی.
و نفر سوم به جرم مشارکت در انتقال مال (سهم الارث) محکوم شدند.
دادگاه بدوی برای همسر سابقم برای انتقال خانه و سهم الارثش هر کدام 800 هزار تومان جریمه کرده. برای دوستش بابت خانه که سه جرم به حساب آمده دو تا 800 هزار تومان که یکی قابل اجرا و نفر سوم به جرم انتقال گیرنده سهم الارث 800 هزار توان جریمه و اخذ سهم الارث و انتقال به سهم الارث به جای مهریه محکوم شدن.
آیا این حکم کمتر از حد نصاب نیست؟ چطور ميشه رای رو افزایش داد؟ آیا راهی هست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اعتراض کنید،تجدیدنظر/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک میتوانید تماس بگیرید.