مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. من میخوام خانمم رو طلاق بدم. این درخواست از سمت من هست و ایشون راضی نیستن. علتش هم این هست که مثل خواهر برادر هستیم و هیچ حسی به هم نداریم. چیزهایی که به نامم هست، یک خونه که در رهن بانک هست، یک ماشین و مقداری پول که در بورس هست. برای من فقط مهم این هست که خونه ام رو از دست ندم و بتونم برای خودم حفظ کنم. مابقی دارایی هام مهم نیست. سوال من این هست که چطوری میتونم خونه ام رو حفظ کنم که به عنوان مهریه همسر ضبط نشه؟ آیا میتونم به نام یکی از اقارب درجه یکم بزنم؟ دادگاه از چند سال قبل رو بررسی میکنه؟ اگر من ملک رو بزنم به نام کسی دیگه آیا دادگاه اون فروش رو باطل میکنه و به نام خودم برمیگردونه و ملک رو برای مهریه خانم ضبط میکنه؟ مهریه خانم 150 سکه است که مدت 23 سال هم هست که با ایشون زندگی میکنم.ارزش ملک من یک میلیارد و دویست هست. لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید که من چکار میتونم بکنم که ملکم رو از دست ندم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

لطفا در صورت امکان تماس بگیرید چون توضیح لازم است 09122654430

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درصورتی که طلاق از سوی مرد باشد علاوه بر مهریه باید اجرت المثل ایام زوجیت نصف اموالی که در دوران زوجیت به دست آورده در صورتی که نتواند اثبات نماید زوجه حسن رفتار نداشته پرداخت نماید ملک به قیمت گفته شده با توجه به اینکه قیمت بالایی است مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است در هر حال به کمک وکیل راهکار هست جهت دفاع