مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن راننده بدون گواهینامه از صحنه تصادفی که خسارت مالی داشته است چیست؟

با سلام
من گواهینامه رانندگی را قبول شده ام اما هنوز کارت گواهینامه بدستم نرسیده.
تصادفی اتفاق افتاد که من پشت فرمون بودم و مقصر هم راننده مقابل بود ولی من‌ به علت ترس از صحنه تصادف متواری شدم
و اینکه الحمدلله خسارت جانی و بدنی نداشته فقط در حد برخورد خیلی جزئی دو ماشین بوده. میخوام ببینم مجازاتی که برای من در نظر میگیرند چیست ؟
ممنون
یا علی