مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. من حدود 2 سال است در یک پیتزا فروشی پیک هستم. از روز اول قرار بود من رو بیمه کنه. دو ماه پیش بازرس بیمه برای بازرسی اومد و کارفرما من رو بیمه کرد. الان دو روزه که مغازه رو کلا واگذار کرده من هم بیکار شدم. میتونم برای دوسال بیمه نکردن و باقیمانده طلب حقوقم از کارفرما شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام بله شما طبق قراردادی ک با کارفرما دارید و یا ب استناد شهود از تاریخی ک مشغول ب کار شده اید کارفرما موظف ب برقراری حق بیمه شما هستند و تمامی حق و حقوق برمبنای قانون کار شامل حال شما میشود

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

بله به اداره کار محل مراجعه ومطالبات خود را تقاضا کنید