مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام. پسر هشت ساله ام موقع طلاق حضانتش با بنده بود. بعد از یک سال دیدم پدرش مسئولیت پذیر نیست. حضانتش رو راضی کردم، دادم به ایشان. الان من با آقایی صیغه شدم. از لجبازی نمیذاره بچم رو ببینم. هفته ای سه روز قرار گذاشتیم، پیش من باشه. تازگی ها اذیت میکنه. رفتم پیش قاضی، اول گفت چون بین شما اختلاف پیش اومده، رای دادگاه که حضانت با من بوده است، قابل قبوله. بعد گفت نه همون برگه که خودتون نوشتید و حضانت رو به زوج دادید، قبوله. خواستم ببینم کدومش در قانون قبوله؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

طبق حکم دادگاه حضانت با شخصی است که قاضی در رای اعلام کرده است.