مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع ملک مورد اجاره توسط مالک

با عرض سلام و وقت بخیر
احتراما اینجانب 1 ماه پیش ملک نوسازی رو جهت اجاره پسندیدم که طبق نظر مالک و بنگاه فرموردند ملک مورد نظر 2 هفته دیگه آماده سکونته. از بنده ابتدا 3 میلیون و بعد 50 میلیون تومن دیگه گرفتند. الان با توجه به گذشت 1 ماه گفتند ملک آمادست. رفتم ملک رو دیدم نه گاز رومیزی گذاشتند نه کولر وصل شده نه خط تلفن داره. توی واحد ما هم 5 تا کارگر افغانی با کلی وسایل دارن زندگی میکنند. من چه کنم هر چی هم میگم میگن درست میکنیم شما بیا بقیه پول رو بده امروز. خواهشن زود جواب بدید. توضیح اینکه پول بنگاه رو هم پرداخت کردم روز اول.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

از طریق اظهارنامه مراتب را به اطلاع موجر برسانید در صورت عدم انجام تعهد طرح دعویی کنید