مشاوره حقوقی رایگان - استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری

سلام. ببخشید یک سوال داشتم. سوالم اینه اگه رای دیوان بر الزام دانشگاه مبنی بر ثبت نام من در دکتری رشته خاصی صادر شه. آیا دانشگاه میتونه با این بهانه که امسال جذب دانشجو در مقطع دکتری در آن رشته نداریم، از اجرای حکم استنکاف کنه؟ عذر موجه یا نه؟ چه مدت طول میکشه به استنکاف این رسیدگی بشه؟
و من میتونم استناد کنم به این که، دانشگاه یا این ها امسال من را ثبت نام کنند اما دو ترم بهم مرخصی بدن یا من را ثبت نام کنه اما من با ترم سوم و از دروسی که نیاز به پیش نیاز ندارن، انتخاب واحد کنم؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام رای دیوان لازم الاجرا است نحوه احرا با رایزنی شما معلوم میشه