مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نگهداری از فرزند

با سلام.
نفقه سال های گذشته فرزند قابل مطالبه نمی باشد. آیا هزینه ایام نگهداری و اجرت المثل سال های گذشته فرزند قابل مطالبه است؟ شکایت جداگانه ای بابت اجرت المثل ایام نگهداری و ترک انفاق فرزندم بدهم؟ شکایت را نسبت به پدر و پدربزرگ پدری فرزندم (هر دو نفر) می توانم ارائه بدم؟ برای ایام نگهداری فرزندم باید شاهد داشته باشم یا پدرش باید دلایلی دال بر گفته های من بیاورند؟ با تشکر و سپاس.

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

چنانچه در خصوص نگهداری وحضانت فرزند توافقی نباشد می توانید با اثبات عدم تبرعی بودن اعمال خود اجرت المثل بخواهید ولی با حیات ویلامت پدر طفل فقط از ایشان