مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در تصادف

سلام و درود.
اخیرا تصادفی داشتم و به ماشین من خسارت کلی وارد شده. بعد از دو بار اعتراض، مقصر کلی و صد در صد طرف مقابل هستن. حالا سه تا سوال دارم.
1. اگه ماشین به نام خود مقصر باشه، یعنی اموال به نام خود داشته باشه، میتونه تقاضای اعسار و تقسیط خسارتی که قراره به من بده رو بکنه؟
2. من چطور میتونم خسارتم رو نقد بگیرم و آیا واسه این کار نیازی به توقیف اموال هست؟
3. تا رای قطعی دادگاه صادر و مشخص نشه ایشون میتونه ماشینش رو بفروشه تا اموالی به نام خودش نداشته باشه و فرار کنه از توقیف اموالش؟ چون میخواستم تامین خواسته و توقیف اموال بزنم که گفتن نمیتونه تا رای دادگاه صادر نشده، ماشینش رو بفروشه. آیا درسته؟
لازم به توضیح هست که نتیجه اعتراض تازه اومده و ایشون 7 روز فرصت دارن قبول یا رد کنن نتیجه اعتراض رو. که فکر میکنم دادستان دیگه این اجازه رو نمیده چون مراحل خیلی زیاد شد.

پاسخ ها :

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

سلام.ظاهرا طرف مقابل بیمه نداشته و یا خسارت مازاد بر سقف بیمه ایش هست.به هر حال شما همون ماشین مقصر رو توقیف کنید با تامین خواسته.تقاضای اعسار و تقسیط حق هر محکوم علیه ی هست لذا بهترین روش توقیف خودروی مزبور تا صدور و اجرای حکمه