مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام
بنده سه روز قبل با یه خودرویی تصادف کردیم که با قبول مقصر بودن طرف مقابل رفتیم صافکاری تا هزینه رو طرف مقابل که مقصر بود پرداخت کنه ابتدا قبول کرد که هزینه رو میده ولی الان که ماشین درست شده زده زیر حرفشو میگه پولی نمیدم و هرکاری میخوای انجام بده
منم هم عکس و فیلم دارم از صحنه ی تصادف هم دوتا سرباز و یه مامور نیروی انتظامی شاهد هستن که طرف مقابل گفتن هزینه رو پرداخت میکنه
به نظر شما باید چیکار کنم و از طریق چه ارگانی شکایت کنم از این طرف؟؟؟

پاسخ ها :

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

شما شکایت مطرح کن ودخواست کارشناس کن برای ترسیم کروکی...نسیر قانونی رو ادامه بدین،در پناه حق

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تامين دليل نماييد و كروكي و طرح شكايت در شوراي حل اختلاف نماييد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد داری اول استشهادیه بعد تامین دلیل بعد دادخواست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از ایشان شکایت نمایید و درخواست کارشناس برای تتظیم کروکی
و تعیین میزان خسارات وارده را نمایید و