مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

با سلام. 5 سال پیش آپارتمانی قولنامه ای با پارکینگ اختصاصی خریده ام و قولنامه پرینتی هم دارم که جای پارکینگ رو مشخص کرده. الان یکی از همسایه ها که چند ماهی بعد از من یک واحد خریده با تحریک دیگر همسایه ها ادعا دارد که در مجتمع پارکینگ اختصاصی نداریم. در قولنامه همه نوشته مشاع و تهدید کرده در جای پارک شما پارک میکنم. هر کار میتونی بکن. ضمنا در مجتمع 10واحد است که کلا جای 3 ماشین می شود. ضمن آن که پروانه ساخت شهرداری هم دو طبقه و نیم است. الان از منظر قانونی چه باید بکنم، در صورتی که مزاحمت ایجاد نمایند؟
ممنون

پاسخ ها :

پارک خودرو در پارکینگ اختصاصی پارک خودرو در پارکینگ همسایه مزاحمت در پارکینگ اختصاصی ایجاد مزاحمت توسط همسایه قوانین پارکینگ آپارتمان پارکینگ اختصاصی پارکینگ قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات