مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تمکین

با سلام و احترام. خانم بنده منزل رو ترک کردند. البته قبلا جهیزیه خودشان را از منزل خارج کرده بودند. 5 اقلام اساسی دیگر که در لیست جهیزیه، بنده خریده بودم، قید شده بود. متاسفانه قاضی به استناد م 10 ق.م به نفع زوجه رای دادند و آن ها را هم از منزل اینجانب برد. سوال بنده این است به دلیل عدم تفاهم اخلاقی و فرهنگی و رفتار های غیر متعارف و خطرناک ایشان و اختلاف شدید و بی حرمتی، اگر تمکین ایشان را پیگیری نکنم و نفقه برایشان واریز کنم، آیا ایشان میتوانند حق طلاق را به دلیل عسر و حرج یا دلایل دیگر با وجود پرداخت نفقه از بنده بگیرند؟ لطفا پاسخ جامع و صریح بفرمائید. با تشکر.

پاسخ ها :

درخواست طلاق زوجه به دلیل عسر و حرج طلاق زوجه به دلیل عسر و حرج عسر و حرج در طلاق عسر و حرج نفقه تمکین طلاق جهیزیه