مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با درود
بنده حدود سه پنجم از مهریه ام رو از همسرم گرفتم. و بقیه اشم به صورت ماهانه از حقوقش کسر و بمن پرداخت میشه. الان حدود دو سال هست که تمکین نکردم و زوج گواهی عدم تمکین گرفته و من ناشزه ام. زوج موافق طلاق نیس البته مستقیما باهاش مطرح نکردم. آیا من میتونم درخواست طلاق بدم. و اعلام کنم بدلیل بلاتکلیفی زندگیم عسر و حرج هستم. روند در دادگاه های تهران چگونه است؟ تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان طلاق برای شما با این شرایط وجود ندارد.
برای طلاق می توانید با اعلام کراهت از زوج و با بذل مهریه طلاق بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رسیدگی میشه ممکنه قبول کنن ولی معمولا باید حدود 10 سال طول بکشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله دادخواست طلاق به علت عسر و حرج مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور شما را از بلاتکلیفی بنده متوجه نشده ام چرا که عدم تمکین شما صادر شده است می توانید اگر کراهت دارید درخواست طلاق بدهید موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد