مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس اجرت المثل

با سلام و احترام.
اینجانب و همسرم هرکدام 3 دانگ از ملکی را که در آن زندگی میکردیم، شریک هستیم. ملک را 3 سال اجاره داده و جای دیگری ساکن شدیم. اکنون 4 سال است که به علت اختلاف خالی می باشد. ایشان از بنده شکایت اجرت المثل ایام تصرف نمودند، بابت از سال اجاره تاکنون. در دادگاه بدوی رأی به نفع من صادر شد ولی کار به تجدید نظر رسید و وقت رسیدگی صادر شد و مطالبی عنوان کردیم. اکنون دادگاه کارشناس تعیین کرده. لطفا راهنمایی بفرمایید معمولا کارشناس برای چه موردی است؟ اثبات واقعی بودن اظهارات طرفین یا تعیین میزان اجرت المثل؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ارجاع به کارشناس در دادگاه تجدید نظر ارجاع به کارشناس برای اجرت المثل ملک اجرت المثل ملک ارجاع به کارشناسی کارشناس