مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت

در سال 93 ده درصد سهام شرکت سهامی خاصی را از دو عضو خریدیم براساس صورتجلسه بین اعضا و ثبت ان در دفترخانه و نه در اداره ثبت شرکتها و انتقال به روزنامه رسمی. بعد از دوسال نیز 5درصد بابت طلب حقوق کارگریم مجدد سهام بما واگذار شد فقط با یک صورتجلسه با فروشنده و بدون ثبت در اداره ثبت شرکتها. شرکت بعد از گذشت 5سال کماکان ضرر ده است که مسبب آن شخص مدیر عامل که بما سهام فروخت روی کاغذ درواقع. اکنون چگونه میتوان پول پرداختی خود را پس گرفت با توجه به اینکه میگوید ندارم و در ضمن شما هم در ضررو زیان شریکین بابت 15درصد در صورتیکه 5درصد آن از محل مطالبات کارگری من میباشد که آنهم بنام نزده است. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود پول پرداختی به شما عودت داده نخواهد شد چرا که شما الان سهامدار شرکت هستید و بسته به نوع شرکت در سود وزیان شریک هستید