مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام من ساکن 2 واحد از چهار واحد آپارتمان هستم و مالک دو واحد پارکینگ از دو واحد پارکینگ هستم قبلاً پارکینگ رو به صورت مسکونی در اختیار خودم داشتم تا اینکه با شکایت دو واحد دیگر مجبور به تخریب آن شدم اما حالا می خواهم دو واحد انباری داخل پارکینگ احداث کنم و پارکینگ رو از حیاط با یک تیغه به دلیل گرد و خاک و حشرات موذی و یک درب سوا کنم می خواستم بپرسم ببینم با این کار باز هم می توانند از من شکایت کنند یا خیر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله به همان صورت منجر به تخریب و قلع قمع مستحدثات میشود بجهت تصرف بدون اجازه در ملک مشاع