مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در پارکینگ

با سلام. ممنون از راهنمایی قانونی شما
ما در سند 8 واحد هستیم که 4 واحد پارکینگ دارند و بقیه پارکینگ مزاحم دارند. در مبایعه نامه خرید واحد آن 4 واحد انباری است و ادعا دارند که انباری دارند. در قسمت پارکینگ اقدام به ساخت انباری کردند و دیگر مالکان که در پارکینگ فضا نیست میخواهند در قسمت حیاط ساختمان انباری بسازند.
مشکل: ساخت انباری در حیاط مستلزم سقف می‌باشد که هزینه سقف را مالکانی که در پارکینگ انباری درست کردن و نیازی به سقف نیست، تقبل نمی‌کنند.
سوال: آیا آن مالکانی که بی اجازه اقدام به ساخت انباری در قسمت مشاعی پارکینگ کرده اند باید در هزینه سقف انباری های حیاط سهیم شوند؟

پاسخ ها :

سید سجاد اسداللهی

جناب آقای سید سجاد اسداللهی :

با درود
هرگونه دخل و تصرف در مشاعات ساختمان می بایست با رضایت کلیه مالکان انجام شود که هنگام رضایت، وضعیت پرداخت هزینه ها با توافق تعیین و مشخص می شود