مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام و عرض ادب: آیا زمینی که بصورت دوبر بوده سمتی به خیابان اصلی و سمت دیگر به کوچه سه متری و در آن زمین ساختمان دوطبقه که 20 سال پیش احداث گردیده است و در مجاورت ساختمان مذکور یک ساختمان یک طبقه نیز میباشد بصورتی که تا انتهای ساختمان بنده کوچه 3 متر میباشد و بعد از ساختمان بنده عرض کوچه بیشتر از سه متر میباشد و لازم به ذکر هست که کوچه کوچه بن بست هست و تعداد 5 همسایه نیز در انتهای کوچه ساکن هستند آیا ساختمان دوطبقه بنده که نیاز به نما کاری دارد بخشی که به کوچه ختم میشود آیا برخی از همسایگان میتوانند مانع نما کردن ساختمان بنده شوند بصورتی که جهت حتی ایجاد داربست برای نما کردن که به مدت یک هفته به طول می انجامد درصورت ایجاد مزاحمت بنده چه راهکار قانونی میتوانم پیاده کنم و سوال دوم اینکه سهم ساختمان بنده از کوچه سه متری مذکور چقدر هست لازم بذکر است از ابتدای کوچه که ساختمان بنده احداث شده تا پایان ساختمان حدود 22 متر کوچه سه متری میباشد و یک همسایه در مجاورت ساختمان بنده و بعد از آن کوچه عریض تر میشود لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر تعمیر بنای شما ایجاد ممانعت از حق نکند نمی توانند مانع از کار شما شوند