مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ روبروی رمپ

باسلام
در مبایعه نامه خرید آپارتمانی، در قسمت مشخصات پارکینگ قید شده که پارکینگ مبیع واقع در روبروی رمپ (به انتخاب خریدار) است و در توضیحات قرارداد هم مجددا تاکید شده که پارکینگ مورد نظر خریدار، پارکینگ روبروی رمپ است.
فروشنده نه در زمان عقد قرارداد و نه در زمان بررسی تحویل ملک، بلکه پس از دریافت و وصول چک تحویل از بنگاه مدعی شد که پارکینگ دیگری که فقط شصت سانت از عرض آن روبروی معبر رمپ قرار گرفته را به خریدار واگذار می‌کند و ادعا میکند آن هم روبروی رمپ محسوب می شود. در حالیکه پارکینگی که کاملا روبروی رمپ قرار دارد مورد نظر و انتخاب خریدار بوده است.
شایان ذکر است در قرارداد، حق انتخاب پارکینگ برای خریدار هم قید شده است.
با توجه به توضیحات بالا لطفا در مورد ادعای فروشنده اظهارنظر کارشناسی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

میتوانید با توجه به بیع نامه دادخواست الزام فروشنده به ایفای تعهدقراردادی تقدیم دادگاه نمایید و شرح دهید خواسته خودرا