مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام ببخشید همسر بنده پرونده 3بار خوردن مشروب داشته که شلاق زدن. خرداد ماه که با هم بیرون بودیم و مشروب نخورده بود مامورها جلومون گرفتن و ماشینو گشتن و یه بطری 1لیتری مشروب دستساز پیدا کردن و بردن هفته پیش پیام دادگاه امده بود چون گوشیش خراب بودش نفهمیده بودیم و دادگاه برگزار شده بود و حکم را غیابی دادن و جواب شنبه آمد که 6ماه زندانی و 60شلاق 300.000 تومان جریمه شده که سریع اعتراض زدیم که 7مهرماه دوباره دادگاه میره برای اعتراض بنظرتون حکمو تغییر میدن ماشین چند روز قبل گرفتنش دست دوستش بوده که اون جا گذاشته بنظرتون میتونه از خودش دفاع کنه ما مستاجریم و تازه ازدواج کردیم اگه خونوادم بفهمن نمیذارن من بمونم بنظرتون خودم دادگاه برم ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بستگی به نحوه دفاع و رای دادگاه دارد ولی بهر حال تخفیف درنظر میگیرند