مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله انحصار وراثت مربوط به سود سهام عام بورسی

باسلام، می خواستم بپرسم آیا چنانچه سهام عام بورسی که از طریق انحصار وراثت توسط وکیل به نام وراث انتقال یافته و حق الوکاله آن پرداخت شده، لازم است علاوه بر این حق الوکاله مبلغ 10٪ از سود معوقه سهام مذکور هم که به حساب وراث ریخته می شود به وکیل انحصار و وراثت پرداخت شود.
باتشکر

پاسخ ها :

حق الوکاله انحصار وراثت مربوط به سود سهام عام بورسی حق الوکاله وکیل ارث سود سهام بورس ارث حق الوکاله