مشاوره حقوقی رایگان - تغیرات روال کاری

با سلام
بنده چندسال است که در یکی از مراکز درمانی دولتی مشغول به کار هستم و بصورت خرید خدمت با شرکتهای مختلف طرف قرارداد بوده ام
1- تا کنون با 3 شرکت کار کرده ام که 2شرکت از 3شرکت در طول سال هرکدام فقط یک قرارداد 3ماهه آن هم پس از پایان قراردادشان به من و همکاران داده اند
2- هیچکدام از شرکتها در پرداخت حق و حقوق شفاف سازی نکرده و فیش حقوقی ارائه نکرده اند
3-شرکت اول در طول سال برای شیفتهای 12ساعته صبحانه و نهار و یا شام میدادند، شرکت بعدی که آمدند کلا غذا را حذف کرده و بدون اعلام قبلی ماهیانه بیش از300 هزارتومان از حقوق کم کردند به عنوان هزینه غذا
4- مبالغ کسری از حقوق به عنوان حق بیمه هرماه متغیر ولی طبق استعلام کارکرد 30روز ثبت شده
5-در طول سال نه مبلغی جهت حق لباس و کفش پرداخت شد و نه لباس و کفشی ارائه دادند
6- جایگاه شغلی بنده که بالینی کار میکنم قانونا دارای سختی کار است که شرکت بیمه کارگر خدمات عمومی پرداخت کرده
7-مرخصی به هیچ وجه داده نشده و همچنین پول مرخصی پرداخت نمیکنند
8- قانونا در صورتیکه قرارداد کارگری باشد عیدی 2برابر حقوق پایه قانون کار است که نه عیدی و نه پایان کار پرداخت نشده
9- روزانه و در هرشیفت 7:30 ساعت کارکرد داریم درصورتیکه هر شیفت 6ساعت محاسبه میشود و برای ما تعداد 34 شیفت اجباری در نظر گرفته اند
لطفا قوانین راجع به سوالات بنده رو با ذکر بند و ماده میفرمایید و اینکه جهت پیگیری باید چه کارهایی انجام دهم که امنیت شغلی هم داشته باشم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حقوق کارگر شیفت کارگر هزینه غذا کارگر بیمه کارگر مغایرت عنوان شغلی با واقعیت سختی کار کارگر مرخصی کارگر عیدی کارگر پایان کار کارگر کارگر کارفرما