مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی در حراست دانشگاه

سلام، خسته نباشید.

من بعد از فارغ التحصیلی به خاطر فعالیت در گروه مجازی دانشجویی، توسط حراست دانشگاه فراخوانده شدم و اون جا تعهد دادم. از من کپی شناسنامه و امضا گرفتن. آیا این باعث میشه از گزینش استخدامی رد بشم؟ آیا تعهد به حراست دانشگاه باعث رد شدن من میشه؟

پاسخ ها :

تعهد کتبی به حراست دانشگاه گزینش استخدامی تعهد در حراست دانشگاه استخدام