مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی فرزند

سلام. حدود 10سال هست که جدا شدم. شوهرم زندانی بود و بعدا متواری شد. طلاق غیابی گرفتم.
یک فرزند پسر دارم. حدود 7 سال هست که مجدد ازدواج کردم. میخواهیم فامیلی پسرم را به فامیلی همسر دومم تغییر بدیم.
آیا امکانش هست؟ کجا باید مراجعه کنیم؟
لطفا مراحلش رو برام توضیح بدین.
ممنون.

پاسخ ها :

تغییر نام خانوادگی فرزند به نام همسر دوم تغییر نام خانوادگی فرزند به نام پدرخوانده تغییر نام خانوادگی فرزند تغییر نام خانوادگی نام خانوادگی فرزند نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال