مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیل بچه بعد از طلاق

سلام من یک پسر 9 ساله دارم که وقتی 2ماه بود جدا شدم 1 سالش که شد مجدداً ازدواج کردم الان میخوام فامیلشو به فامیلی شوهرم تغییر بدم چون پسرم اونو جای بابای خودش میدونه یک دختر 3 ساله هم از شوهر دومم دارم که این تغییر فامیل خیلی پسرمو ناراحت کرده چکار کنم تا بتونم فامیل شوهرم رو براش بزارم ممنون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.تغییر فامیلی فرزند قبل از سن قانونی ممکن نیست و بعد از 18 سالگی باید با اجازه صاحب نام خانوادگی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه بدون رضایت همسر امکان ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از رسیدن به حکم رشد فرزندتان میتواند نام خوادگی خود را تغییر بدهد ودر وضعیت فعلی اقدامی متصور نیست