مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم تخلیه مستاجر

با عرض سلام و درود.
مدت قرارداد اجاره دو ساله منزل مسکونی، منقضی شده ولی مستاجر با استناد به بخشنامه ستاد ملی کرونا مورخ هشتم تیرماه 1399 از تخلیه عین مستأجره خودداری می کند. پیش از انقضای مدت اجاره، اظهارنامه ای در مورد لزوم تخلیه، برای مستأجر ارسال شده است. با توجه به این که قرارداد اجاره فقط به وسیله «یک شاهد» گواهی گردیده است، آیا می توان با استناد به ماده 3 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 درخواست صدور حکم تخلیه کرد؟ در زمان شیوع کرونا، صدور حکم تخلیه حداکثر چقدر طول می کشد؟ آیا می توان هزینه های دادرسی و حق الوکاله را از «ودیعه اجاره» پرداخت کرد؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باید ذیل قرارداد توسط دو شاهد امضا شده باشد حکم تخلیه بدلیل شرایط خاص صادر نمی‌شود مگر در موارد محدود و شرایط متفاوت