مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو

سلام، خسته نباشید. من ماشینم رو قسطی گرفتم و هنوز سند به اسم خودم نزدم. الان ماشینم شکایت داره به اسم بد حجابی. میخاستم بدونم چکار باید کنم؟ حدود 4 ماه هم ازش گذشته و نمیدونستم. اینکه خودم میتونم برم دنبال کاراش یا حتما صاحب سند باید بیاد یا وکالت باید بده؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پلاک خودرو ب نام هر شخصی که باشد میبایست به امنیت اخلاقی شهر خود مراجعه کند و جهت این موضوع تعهد دهد و درخواست نماید ک این موضوع از سامانه حذف گردد در صورت عدم پیگیری امکان توقیف خودرو شما وجود دارد