مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

‎با سلام و خسته نباشيد.
‎من حسابم رو هک كردن و همون روز از طريق فتا حساب طرف رو مسدود كردم.
‎فهميدم كه حساب طرف تا سقف ١٠٠ ميليون مسدود شده. ٥١ ميليون پول من و ٤٩ ميليون پول شخص يا اشخاص ديگه ولي ٥٢ ميليون پول تو حساب طرف هست. ١٤٩ ميليون پول به حساب طرف اومده بود و اين پول رو خرج كرده وقتي به ٥١ ميليون رسيد، نتونست خرج كنه.
‎ميخوام ببينم چطور ميتونم استعلام مسدودی حساب طرف رو بگيرم كه چند نفر شاكي داره؟ و اين كه اگه من اولين نفري باشم كه حساب رو مسدود كردم، اون پول براي منه؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

از واحد اطلاع رسانی دادگستری با کدملی طرف تعداد پرونده ها و شکات را بپرسید.‌بله

حسین سعادتی

حسین سعادتی :

استعلام شکات رو به شما نمیدن