مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب چک برگشتی

با سلام. حدود یک سال دنبال یک چک برگشتی به قیمت 8 میلیون تومن بودم. بالاخره بعد این همه مدت حکم جلب بدهکار رو گرفتم. الان رفتم شورای احکام میگه فعلا حکم جلب نمیدن. توقیف اموال هم رفتم چیزی به نامش نبود. الان تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مجددا مراجعه نمایید عدم صدور حکم جلب خلاف قانون میباشد. اجرای احکام در صورتی که محکوم علیه فاقد اموال باشد میبایست حکم جلب صادر نماید