مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام میشه جواب بدین کسی که حکم جلبش اومده باشه واسه چک برگشتی اگر بیمارستان بستری باشد میتونه قانون پیداش کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید شاکی مشخصات وی را جهت شناسایی اعلام نمایید وهمکاری صورت پذیرد

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،تامادامیکه در بیمارستان تحت درمان هست،نمیتوان محکوم به جلب بابت چک برگشتی را بازداشت نمود،اولویت ،سلامتی بیماراست،

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام از جهت پیدا کردن ممکن است پیدا کند ولی بازداشت کردن به بعد از بهبودی است

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

در صورتی که دارنده چک آدرس وی را داشته باشد امکان جلب وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله درخواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل‌ پیش بینی نیست بستگی به پشتکار شاکی دارد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

قانون که نه ولی اگر شخص بدونه بیمارستا بستری میتونه حکم جلب اعمال کنه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
این امکان وجود دارد.
نمی توان پاسخ قطعی داد.