مشاوره حقوقی رایگان - پرینت متن پیامک

سلام، وقت بخیر. همسرم به من شک داره و الان ادعا میکنه که رفته پرینت تماس ها، پیامک واتس اپ و حساب های بانکی من رو با وکیل گرفته. ولی واسه من هیچ احضاریه یا چیزی که بدونم شکایت کرده، نیومده. میخوام بدونم میتونه بدون این که دادگاه من رو احضار کنه یا خبردار بشم، این کار رو انجام بده یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . پرینت موبایل و .. صرفا به خود شخص داده میشه یا با دستور مقام قضایی اگر دلایل محکمی علیه شما وجود داشته باشه قابل بررسیه...