مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت مکالمات خانمم بدون اینکه ابروریزی بشه و همه بفهمند

سلام خسته نباشید همسر من یکسال است که تقریبا گوشی موبایلی دارد که من از ان بی خبرم و دائم در بدنش حمل میکند ایا من میتوانم بدون اینکه ابروریزی بشه و همه بفهمند کار به دادگاه نکشه شاید من اشتباه میکنم چرا ابروی ناموسمو به خاطر یک اشتباه خود طرف مقابل ابروش بره لطفا یک راه برایم نشان بدهید که من پرینت مکالمات حداقل 4یا 5 ماهشو بگیرم بدون دادگاه و ابروریزی میخوام بگم اگه اشتباهی هم اگه خانمم مرتکب شده در بین خودمون حل کنیم یا توبه میکنه با من زندگی میکنه یا که طلاق میگیره و میره بدون هیچ دردسر و بی ابرویی لطفا کمکم کنید مرسی از شما عزیز محترم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون شکایت و مراجعه به دادسرا ، مخابرات پرینت تلفن اشخاص را به دیگران نمی دهد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از ظن پرهیز کنید چرا که برخی ظن ها گناه است بهتر است با هم مذاکره و گفتگو کنید و به یک روانشناس هم مراجعه کنید