مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با دوچرخه

سلام. من در جاده خاکی با بیست یا سی تا سرعت تو مسیر درست خودم تو حرکت بودم که دوچرخه از کوچه فرعی و پشت دیوار اومد و به وسط ماشین من زد. من هرچقدر اصرار کردم که بریم بیمارستان باهام نیومد و دوچرخه اش رو برداشت و رفت. من هم که هول شده بودم محل رو ترک کردم. بعد از یک ماه پدر بچه از من شکایت کرده کارشناس اومد سر صحنه همه چیز رو دید و خود بچه هم گفت که از پشت دیوار اومد و به وسط ماشین من زد حتی رنگ دوچرخه اش رو ماشین بود که مشاور متر زد و تایید کرد که رنگ همون دوچرخه است. ولی نتیجه رو پنجاه - پنجاه اعلام کرد. حالا سوال من اینه که من که تو مسیر خودم بودم چرا باید پنجاه درصد مقصر باشم؟ یک نکته دیگه این که بابای بچه به دروغ به کارشناس گفته بود که من دنده عقب گرفتم و به پسرش زدم و فرار کردم و شاهد داره و شاهد هم فیلم و عکس داره. ولی کارشناس باهاش برخوردی نکرد. آیا من میتونم از این قضیه استفاده کنم؟ پشت تلفن هم من و داداشم رو تهدیدکرده. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم از همگیتون.

پاسخ ها :

مقصر تصادف با دوچرخه تصادف با دوچرخه در جاده خاکی مقصر پنجاه پنجاه در تصادف مقصر تصادف تهدید تلفنی تصادف خودرو