مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده بعد از رضایت

با سلام.
من از صاحب شماره تلفنی که سرم کلاه گذاشته بود، شکایت کردم. بعد از دوسال پیداش شد.
به دادگاه رفتیم و اون آقا کاملا انکار کرد و گفت سیم کارت از من نبوده.
قاضی پرونده گفت که بهتر است با ایشون کنار بیاین و پولتون رو زنده کنید
چون ایشون در اخر تبرئه می شوند.
ما هم مبلغی گرفتیم و رضایت دادیم.
بعد از ان فرد با همان سیم کارت دوباره پیام داد و ضمن تهدید پول گرفته شده را حرام خواند و ما مطمئن شدیم که خود فرد مورد نظر است. ما هیچ اشتباهی نکردیم و به خاطر حرف قاضی تمام مطالباتمان را نگرفته ایم.
سوال من این است که میتوان با پس گرفتن رضایت دوباره پرونده را به جریان انداخت و اگر نمی شود چه کنیم؟

پاسخ ها :

به جریان انداختن پرونده بعد از رضایت به جریان انداختن پرونده مختومه به جریان انداختن مجدد پرونده به جریان انداختن پرونده تهدید پیامکی تهدید