مشاوره حقوقی رایگان - امکان اقدام اجرایی پس از مختومه شدن پرونده توسط قاضی اجرا در اجرای احکام

با سلام
میخواستم بپرسم زمانیکه پرونده شخص محکوم علیه توسط قاضی اجرای احکام طی صدور قراری با عنوان (تصمیم نهایی) مبنی بر مختومه شدن پرونده ؛؛؛ که البته در آن قرار بصورت مفصل تر عین جمله زیر نوشته شده است که :
( بسمه تعالی
نسبت به شکایت مربوطه ؛ مختومه شدن پرونده بدلیل گذشت شاکی/محکوم له صادر شد)
حال با وجود مختومه شدن پرونده و ابلاغ این قرار برای شخص محکوم علیه و سایرین ؛؛؛
آیا بعد از مختومه شدن پرونده و در این شرایط، آیا امکان داره که دوباره بدون دلیل خاصی پرونده مفتوح و جهت جلب محکوم علیه یا متهم اقدام اجرایی صورت بگیرد (بعبارتی پس از مختومه شدن پرونده در اجرای احکام ، آیا پرونده بدون دلیل خاصی (مانند اعتراض شخصی) قابلیت اجرایی دارد و یا اقدام اجرایی جهت بازداشت محکوم علیه/متهم صورت میگیرد) ؟؟؟
از شما کارشناس عزیز و محترم ممنون میشم به این سوال من کامل پاسخ بدید. سپاس

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر پرونده با گذشت شاکی مختومه شده باشد امکان اقدام‌مجدد ندارد . قابلیت اعتراض نیز ندارد. جلب و اجرا منتفی است