مشاوره حقوقی رایگان - قوه قاهره

با عرض سلام.
ما سال گذشته ملکی رو پیش خرید کرده و مبایعه نامه نوشتیم.
تمام اقساط را سر موقع پرداخت کردیم. الان فروشنده به علت شرایط موجود و کرونا و تورم، درخواست کرده ما مبلغ قسطی که موقع تحویل کلید باید پرداخت کنیم و همچنین مبلغ نهایی موقع تحویل سند را اکنون پرداخت کنیم. ما با توجه به شرایط مبایعه نامه قبول نکردیم. حال فروشنده به ما پیام داده که قرارداد فسخ است. با توجه به این که در مبایعه نامه هیچ حق فسخی به طرفین داده نشده است، آیا فروشنده به دلیل قوه قاهره میتواند مبایعه نامه را فسخ کند؟ آیا کرونا ویروس جزء قوه قاهره است؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . کرونا جز قوه قاهره محسوب میشود در صورتی که انجام تعهد ممکن نباشد و اینکه در خود قرارداد فورس ماژور و شرایط اون قید شده باشه