مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام. لطف می کنید این دیه را محاسبه بفرمایید.
1.خراشیدگی (حارصه) آرنج چپ.
2.ساییدگی (در حد حارصه) شانه راست با ارزش نیم درصد دیه کامل.
3.کبودی سمت راست گردن و سمت چپ پایین قفسه سینه که در اثر اصابت با جسم سخت در طی 2 تا 3 روز اخیر حادث گردیده، مشهود می باشد.

پاسخ ها :

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام
بابت خراشیدگی آرنج نیم درصد یک میلیون و 650 هزار تومان بابت ساییدگی شانه راست نیم درصد یک میلیون و 650 هزار تومان بابت کبودی گردن نیم هزارم 495 هزار تومان بابت کبودی قفسه سینه نیم هزارم 495 هزار تومان