مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش اعتیاد

سلام. من 6 روز دیگر آزمایش عدم اعتیاد دارم و متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و شیشه مصرف کردم. حالا میخوام بهم بگید چیکار بکنم؟ چه نوع آزمایش عدم اعتیاد پزشک قانونی میگیره؟ خواهش میکنم یک راهکار بهم بدین. من یک بچه 6 ساله دارم که افسردگی گرفته و چون دو نفرمان را میخواهد. تو رو خدا یک راهکاری جلوی پایم بگذارید.

پاسخ ها :

آزمایش اعتیاد پزشکی قانونی آزمایش اعتیاد برای طلاق آزمایش اعتیاد اعتیاد به شیشه شیشه اعتیاد