مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه استفاده از پاركينگ

سلام در حدود 15 سال پیش، 3 نفر بلوك آپارتماني 3 واحده ساختند و فقط مجوز صدور سند براي 2 پاركينگ را جهت دريافت پايان كار داشتند. بين 3 نفر قرعه كشي شد كه يكي از سهم پاركينگ خود بگذرد ولي با توجه به اين كه پاركينگ جا براي پارك سه ماشين داشت، تعهد نامه در دفتر اسناد رسمي و مهر برجسته تهيه كردند كه نفر سوم حتي بعد از فروش يا اجاره هر يكي از واحدها اجازه پارك در پاركينگ را داشته باشد ولي در سند فاقد پاركينگ قيد شود. حالا بعد از چند نسل فروش و اجاره به نفر سوم اجازه پارک داده نمي شود و تعهد نامه را فاقد ارزش و آن چه در سند قيد شده را ملاك مي دانند. ميخواستم بدونم واقعا اين تعهدنامه بدون ارزش است؟ يا در اين مواقع چه مي شود كرد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتر دارد ایا اشخاصی که تعهد داده اند همچنان در ملک مذکور سکونت دارند یا خیر؟!