مشاوره حقوقی رایگان - قید شدن حق استفاده در سند و لغو آن

باسلام من آپارتمانی رو خریدم که کل ساختمان 5 واحد است و دو پارکینگ مشاعی دارد سال ساخت آن قبل از سال 66 است در صورت مجلس تفکیکی حق استفاده این پارکینگ ها رو به دوتا از واحدها داده سوال من این است
1-آیا این دو واحد مالک این دو پارکینگ هستند ودر تقسیم قدرالسهم زمین می توانند ادعایی زیادتری کنند؟
2-آیا واحد های دیگر که بدون پارکینگ هستند می‌توانند این حق استفاده رو از آنها سلب کنند ویا اینکه آنها رو وادار به رضایت برای حق استفاده از پارکینگ برای خود در جای دیگری از ساختمان کنند؟ .
قبلا از بذل عنایتی که میفرمایید کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال فني و داراي ابعاد مختلف و البته مشاوره حضوري و تلفني است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انها که دو پارکینک دارند نسبت به شما سه واحد دیگر حقوق مکتسبه دارند اگر بعد ساخت 5 پارکینک درست شود شما باید مبلعی به انها بدهید