مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

سلام بنده یک خونه از یه نفری که سند بنامش بود (6دانگ) خریدم و ایشون هم سند مالکیت را به نام من انتقال قطعی داد و رسید به موعد تخلیه و تحویل منزل، حالا معلوم شده که این فروشنده با خانمش مشکل خانوادگی دارن و میخوان طلاق بگیرن (خونه مهریه خانم نیست) حالا که خانم فهمیده آقا خونه فروخته از خونه بیرون نمیره و خالی نمیکنه و میگه من تا زمانی مهریم نگیرم بیرون نمیرم.
خود فروشنده میگه من ازش شکایت کنم و حکم خلع ید تخلیه بگیرم ..
راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دردعوای خلع ید فقط مالک رسمی یعنی کسی که سندرسمی بنامش است می توانددعوای خلع یدمطرح کند