مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تعیین درصد جانبازی

سلام. پرونده پدرم رفت کمیسیون استان و فرستادن برا فرم 134 و جانباز شناخته شد. از شیراز فرستادن تهران برای تایید و درصد الان دو ساله هنوز جواب نیومده. سوال اول این که دلیل طولانی شدن چیه؟
سوال دوم این که وقتی در شیراز طبق کمیسیون فرم 134 جانباز شناخته شده در تهران دیگه مشکلی نیست و جانبازی تایید میشه؟
سوال سوم این که پدرم فوت شده و این مساله در میزان درصد تاثیر داره یا همون 5 درصد میخوره؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام نیاز به پیگیری دارد و گرنه روال این تائید معمولا زمانبر است...کمیسیون تهران مدارک را دوباره بررسی و نظر نهائی میدهد معمولا نظر کمیسیون استانی را تائید میکند اما قانونا حق نقض نظر استان را هم دارد...فوت پدرتان در نظر کمیسیون موثر نیست مگر اینکه فوت ایشان نتیجه مستقیم آن عارضه باشد.