مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حلقه ازدواج

سلام. شوهرم برای استرداد حلقه ازدواج شکایت کرده و بنده محکوم شده ام که آن را پس بدهم. در صورتی که من حلقه را فروخته ام. باز هم دادگاه من را محکوم کرده است و اجراییه آن صادر شده است. حالا مجبورم هزینه حلقه را با قیمت روز پس بدهم. شوهرم هم در پرونده مهریه محکوم به پرداخت هر ده ماه یک سکه شده است. چگونه میتوانم هزینه حلقه را ندهم و آن را به عنوان مقداری از مهریه ام به اجرای احکام معرفی کنم؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

در اجرای احکام درخواست تهاتر کنید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

مبلغ حلقه را طی فیش پرداخت نمایید و بلافاصله آنرا ازبابت مهریه توقیف نمایید