مشاوره حقوقی رایگان - هزینه فاضلاب در ساختمان

با درود فراوان.
ما یک ساختمان 5 طبقه داریم که طبقه سوم ما لوله فاضلاب آشپزخانه و سرویس بهداشتی اش مستقیم به چاه میرود و این امر باعث زود به زود پر شدن چاه می شود. در حالی که فقط سرویس بهداشتی دیگر طبقات به چاه میرود و آب حمام و آشپزخانه را جدا کرد که به بیرون از ساختمان هدایت می شود. به خاطر اشتباه سازنده ساختمان.
طبقه سوم اقدام به هدایت آب آشپزخانه خود به بیرون از چاه کرده است. که میخواهد هزینه آن را کل ساختمان بدهد.
آیا باید کل مالکان ساختمان تقبل هزینه کنند؟

پاسخ ها :

هزینه فاضلاب در ساختمان هزینه فاضلاب ملک مشاع هزینه فاضلاب هزینه مشاعات ساختمان تعمیر فاضلاب ساختمان تعمیرات در ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان