مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام. من داخل یک شرکت پخش شکلات کار میکنم و ماشینی که باهاش بار میبرم آمیکو 6 تن هستش. باهاش چپ کردم و نقص فنی داشته حالا بعد از تصادف فهمیدم خودرو لیزینگی بوده و بارنامه و بیمه بدنه هم نداشته و آخرین قسط لیزینگم پرداخت کردن. حالا چند تا سوال داشتم.
1.قسط ماه آخر لیزینگ پرداخت شده آیا شرکت لیزینگ موظف بوده که بیمه ثالث و بدنه رو پرداخت بکنه یا به صورت توافقی هستش؟
2.آیا بنده که سوار ماشین بدون بارنامه و بدون بیمه بدنه شدم چه کسی مقصر هستش؟

پاسخ ها :

مریم ملک زاده

مریم ملک زاده :

سلام اگر مستاجر درخواست مهلت نکند‌ با برگه ای که از دادگاه می گیرید به کلانتری مراجعه کنید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اولا وجود قسط لیزینگ ارتباطی به بیمه نداره و براساس توافق شرکت یا مالک یا راننده بایستی خودرو را بیمه نمایند. شرکت بایستی بار را با بار نامه تحویل شما دهد و اگر این موضوع را انجام نداده، شما بایستی از رانندگی خودداری می کردید. به هر حال در دادگاه بر اساس تقصیر هر شخصی طبق نظر کارشناس خسارات تعیین خواهد شد.