مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل مزاحمت در فضای مجازی

با سلام. شخصی از من به جرم مزاحمت شکایت کرده ولی من هیچ ابلاغیه ای برام نیومده اما بعد از چند روز تماس مشکوکی داشتم که شماره نداشت و ادعا کرد که پلیس فتا هست و تهدید کرد.
آیا میشه بدون این که ابلاغیه به من برسه پلیس فتا دست به کار بشه و من رو تهدید کنه؟
چون خودم فکر میکنم تماس از فتا نبوده و آشنای شاکی بودن برای ترساندن بنده. چون اونا به من مشکوک هستن برای مزاحمت.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . پلیس فتا اقدام به چنین کاری نمی کنه و در رابطه با شکایت براتون ابلاغ میاد